Over ons

Herman Evers schets_juni 2018

Herman Evers

Herman Evers is directeur van Evident bv, het ontwerpbureau voor sociale zekerheid en bedenker van de Sociaal Accountant® en de Activeringscurve®.

Herman leert je organisatie op een andere manier kijken naar arbeidsverzuim, gezondheidsmanagement, preventie en inzetbaarheid, en vergeet daarbij niet een beeld te geven van de bijbehorende kosten en baten. Zo maakt hij duidelijk hoe jouw businesscase eruit ziet. Herman werkt met een hart voor mensen, een oog voor cijfers en kennis van zaken.

Gaston Dollevoet_inzetbaarheid als service

Gaston Dollevoet

Gaston Dollevoet is partner bij DEXIS Arbeid, adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid. Hij is in staat leidinggevenden en werknemers bewust te maken van hun regiemogelijkheden om werk als waarde te (gaan) zien en hen te leren deze waarde voor 100 procent te benutten. Door te onderzoeken welke activeringstechnieken helpen en onder welke voorwaarden het goede gesprek kan plaatsvinden, maakt hij de weg vrij voor een activerend inzetbaarheidsgesprek.

Als basis ziet hij nadrukkelijk een arbeids- en inzetbaarheidsovereenkomst voor zich, waarin werknemer en leidinggevende samen vastleggen aan welke werkwaarden voldaan moet worden om gezond en veilig samen te werken en tot waardecreatie te komen. Naast een goed inkomen zijn vaak ook andere waarden essentieel. Onderzoeken wat hiervan de essentie is, vergroot de kans op duurzaam organiseren.