Verwijzingen boek 'Activeringsgesprekken'

Hieronder vindt u enkele documenten die verwijzen vanuit het boek Inzetbaarheid als service! Deze documenten zijn mede tot stand gekomen in samenwerking met Alex van der Wal, directeur van Alex Werkt en tevens co-auteur van het boek Activeringsgesprekken. Zie voor zijn website www.alexwerkt.nl

Een goed gesprek en jouw eerste boek nemen wij als cadeau mee

Je wilt een goed gesprek met ons over een activerend verzuimbeleid, of beter gezegd, een activerend inzetbaarheidsbeleid? In dat geval bieden wij je gratis een boek naar keuze aan dat we graag komen brengen. Dan leggen we uit hoe onze visie werkt en kan bijdragen aan het realiseren van jouw ambities. We nodigen je uit tot het maken van een afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 - 53533187 (Gaston Dollevoet) of 06 - 26876929 (Herman Evers) of mail je vraag via het contactformulier, dan nemen wij contact met je op.

Je wilt alleen één of meer boeken bestellen?

Dat kan natuurlijk ook. In dat geval berekenen we je de prijs per boek als ook de verzendkosten. Hieronder vind je een overzicht van de boeken die je momenteel kunt bestellen. Klik op de afbeelding van het betreffende boek om meer te lezen over de inhoud.

Bestellen of liever met ons in gesprek?

Ga je liever in gesprek met ons, dan nemen wij als cadeau het eerste boek naar keuze voor je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 53533187 (Gaston Dollevoet) of 06 – 26876929 (Herman Evers) of vul het formulier in. Wij horen graag van je.

Titels

  • Inzetbaarheid als service! in groene omslag (€ 30,- excl. verzendkosten)
  • Inzetbaarheid als service! in rode omslag (€ 30,- excl. verzendkosten)
  • Activeringsgesprekken in blauwe omslag (€ 30,- excl. verzendkosten)
  • Activeringsgesprekken in rode omslag (€ 30,- excl. verzendkosten)
  • Verzuim is uit, activering is in (€ 30,- excl. verzendkosten)
  • Aan zet met inzet (alleen te bestellen via Managementboek)
  • Vouwkaart Activeringsgesprekken blauw of rood  (€ 7,50 excl. BTW en verzendkosten)
  • Boek en vouwkaart voordeelpakket blauw of rood (€ 35,- excl BTW en verzendkosten)